Termeni / Conditii / Politica confidentialitate

Va rugam sa consultati detaliile complete ale politicii noastre de confidentialitate si sa cititi termenii si conditiile atunci cand utilizati platforma online www.proprietarcluj.ro proprietate a SC IMO CASA SOLUTIONS SRL.

Continutul platformei, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe platforma, sunt proprietatea exclusiva a SC IMO CASA SOLUTIONS SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, toate actiunile de utilizare a informatiei/imagine de pe platforma trebuie autorizate in scris de SC IMO CASA SOLUTIONS SRL.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Newsletterele www.proprietarcluj.ro sunt transmise in urma inregstrarii d-voastra, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Clientul isi poate modifica optiunea in orice moment: prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea Conecteaza-te – abonat, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la www.proprietarcluj.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC IMO CASA SOLUTIONS SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 20172. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC IMO CASA SOLUTIONS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe www.proprietarcluj.ro., declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC IMO CASA SOLUTIONS SRL [proprietarcluj.ro], inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 20172., si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale : telefon,email,adrese,alte date, sa fie stocate, utilizate in urmatoarele scopuri: reclama, marketing, publicitate; clienti; abonati; Pentru detalii complete asupra drepturilor Legii nr 477/2001 va rugam sa consultati AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL (A.N.S.P.D.C.P.) http://www.dataprotection.ro .